FM Maçını Gönder Taktiğini Analiz Edelim

Saygıdeğer FMPlace takipçilerinden gelen; istenmeyen sonuçlar üzerine "hocam taktiği ve ya şu maçı yorumlar mısın?" gibi sorular epey artış göstermekte. İlgi ve alakanıza teşekkür ederim.

Maçları yorumlamak için bazı materyallere ihtiyacımız oluyor. Ekran görüntüleri, maç özeti vs. Ancak öyle resimler geliyor ki yorumlamak değil anlaşılmıyor bile. :)

Bir takipçimizden yorumlamamız için gelen resim :)
Şimdi sizden biten maçlarınız için bize verileri nasıl göndereceğinize dair bir rehber hazırlıyorum. Bu sayede hem daha iyi yorumlayacağız hemde rehber olarak diğer takipçilere sunacağız. Sizden gelen bu veriler ile cevaplarımızı video rehber şeklinde de sunacağız.
İstenilen medyalar;
Rakip Takım Raporu (Screenshot)
Takım dizilişleri (Screenshot)
Oyuncu puanları (Screenshot)
Maç İstatistikleri (Screenshot)
Toplam Hareket Bölgeleri (Screenshot)
Maç özeti yükle (Video) kalite 1080p olmalı "Paketi dışa aktar" butonu silik görünüyorsa yani tıklanmıyorsa maç arayüz ayarlarından 3d görünümü etkinleştirin. Belegelerim > Sports Interactive > Football Manager 20xx > uploads yolunu izleyip videoya ulaşabilirsiniz.
Altta bu medyaları nasıl elde edeceğinizi ve nasıl göndereceğinizi detaylı bir şekilde anlatacağım.
FM SS - Screenshot (ekran görüntüsü) nasıl alınır?
Football Manager oyunu içersinde ekran görüntüsü almak istediğiniz yerde "Alt+F9" önce "Alt" tuşuna basılı tutun. Eliniz "Alt" tuşuna basılı iken kaldırmadan F9 tuşuna basın çekin. İşlem bu kadar.
"Belgelerim"de bulunan Sports Interactive klasörünün içerisindeki screenshots klasörü içersinde resminiz hazır bekliyor olacaktır. 
Belegelerim > Sports Interactive > Football Manager 20xx > screenshots
Tam yolunu da paylaşalım:
C:\Users\kullanıcı-adınız\Documents\Sports Interactive\Football Manager 20xx\screenshots
Video Göndermek için;
Alttaki videoda mail ile nasıl video göndereceğiniz 35 saniyede anlatılıyor.

Etiketler: