Football Manager 2017 Takım Tavsiyeleri - Kariyer Önerileri

FM17'deki kariyer önerilerimiz. Football Manager takım önerisi yaptığımız bu takımlar ile oyundan daha fazla haz alabilirsiniz.
Öncelikle takım seçmeden önce yeni kariyere başlama rehberimizi buradan inceleyiniz.

Aston Villa

İngiltere - Championship (2. Lig)
Peri masalını gerçeğe çeviren Leicester City'nin şampiyon olduğu geçen sezon (2015/16)  Aston Villa takımı için tam bir kabustu. Sezonu sadece 3 galibiyetle kapatan Aston Villa'yı şahlandırmaya hazır mısın? Maçlarını 43.000 kapasiteli Villa Park'ta oynuyor
Aston Villa adeta kurtarıcısını bekliyor. Premier Lig'i tarihinde 7 kez müzesine götüren, 43.000 kişilik muhteşem stadyumda eski şaşalı günlerini arıyor. Bu sezon İngiltere 2. liginde başlayacak olan Aston Villa'yı büyüklere kafa tutar hale getirmek içten bile değil.

Parma FC

İtalya - Seri C (3. Lig)
90'lı yıllara damgasını vuran Parma 2 yıl önce iflas açıkladı. Şu anda Seri C'de. Efsane kadroda kimler yok ki; Hernan Crespo, Enrico Chiesa, Gianluigi Buffon ve diğerleri. Maçlarını 1923 yılında inşa edilen 28.000 kapasiteli Ennio Tardini stadı

2 UEFA Kupası ve 1 Süper kupa müzesinde bulunduran Parma, eski şaşalı günlerini mumla arıyor. O sihirli dokunuşu yapacak manajer Football Manager 2017 ile siz olabilirsiniz. Seri A'da Juventus, Inter, Roma ve Milan gibi devler sizi bekliyor.

Dynamo Moscow - Dinamo Moskova

Rusya - İkinci Lig
11 kez Rusya birinci lig şampiyonluğu bulunan Rusya'nın büyük takımlarından biri olan Dinomo 2010 yılından sonra büyük bir mali çöküntüye girdi. Avrupa'dan men ve mali krizin kasıp kavurduğu kulüp tüm kilit oyuncularını satmak zorunda kaldı ve küme düştü.
Artık ikinci ligde olan ve maçlarını Arena Khimki stadyumunda yaklaşık 19.000 taraftar önünde oynuyor. Yönetim ve camia eski günleri yakalamak için değecek sihirli eli sabırla bekliyor.

RB Leipzig (RBL)

Almanya - Bundesliga (1. Lig)
Yokmu şu Bayern ile Dortmund'un kurdukları imparatorlukları başlarına yıkacak bir babayiğit!
Red Bull dünyanın en büyük ve en zengin şirketlerinden biri olarak kabul edilir. Avusturya merkezli şirket, birçok spor dalına sponsor oluyor. Tabi en popüler sporlardan biriside futbol olunca bu zengin firma New York Red Bull, Red Bull Salzburg Red Bull Brezilya gibi futbol kulüplerini satın almış. Şimdi firma gözünü daha yükseklere koydu hedef: Bundesliga.
RB Leipzig (RBL) takımının Almanya'da bulunan 43.000 kapasiteli stadyumu
Henüz 7 sene önce kurulan bu kulüp basamakları hızlı çıktı. İlk 3 sene 4. lig, 4. sene 3. lig, 5 ve 6. sene 2. lig ve sonunda bu sezon Bundesliga içerisindeler.
Kulübe ilk lig şampiyonluğunu kazandırıp kulüp tarihine geçebilir, Bayern'i tahtından edebilirsiniz. Kulübün alt yapısı ve mali durumuna bakıldığında neden olmasın: Şampiyonlar Ligi?

Rangers FC

Scotland - Premiership (1. Lig)
Efsane geri döndü! Birkaç sene önce iflas eden İskoç devi Rangers tekrar lige yükseldi. Rangers'in yokluğunda Celtic papazın çayırında at besliyor kafasına göre takılıyordu. Celtic ile açılan farkı kapamaya çalışacak ve Avrupa'da bir Avrupa Ligi kupası hiçte fena olmaz. Ibrox Stadium 51.000 kapasiteye sahip

Santos FC

Brezilya - Seria A (1. Lig)
Dünyanın en iyi altyapı kulüplerinden birisi. Gabigol'ü Inter'e kaptırmış olsalar bile, Neymar, Ganso, Robinho gibi süper starlar çıkaran bir kulüptür. Yeni Neymar'lar için Santos seni bekliyor.
Altyapıdan çıkan oyuncuları tam potansiyellerine eriştirmek için "Genç Oyuncu Yetiştirme" rehberimizi mutlaka inceleyiniz.

Newcastle United

İngiltere - Championship (2. Lig)
İngiltere'nin köklü ve ünlü kulüplerinden biri olan Newcastle takımının kötü gidişine dur diyebilirsiniz. İngiltere 2. ligine göre oldukça kaliteli bir kadroya sahip olan kulübü kolaylıkla premier lige çıkarabilirsiniz. St James' Park 1880 yılında inşa edilmiş 52.000 kapasite var

Paris FC

Fransa - Championnat National (3. Lig)
Boynuz kulağı geçer mi? Fransa'da tartışmasız tek büyük PSG. Para sahibi olan kulüp her daim dünya yıldızlarını getiriyor. Paris FC ve PSG'nin kurucuları aynı olsa da birkaç yıl sonra ayrıldılar. PSG'nin hegomanyasına son vermek için iyi bir kariyer tercihi olabilir.

Inter

İtalya -  Serie A
Inter bir dev ve 2010 yılından beri uyuyor. Inter'i ayağa kaldırmak ve eski prestijli günlerine döndürmek iyi bir kariyer seçimi olabilir. Gabigol ve Icardi gibi sihirbazlara sahip olabilirsiniz.
80.000 kapasiteli tarihi Stadio San Siro - Giuseppe Meazza
Üstte vermiş olduğumuz kulüplerin başlangıç transfer bütçeleri için bu rehberi inceleyebilirsiniz. Bol keyifler...

Etiketler: